Wie zijn wij?

Home » Wie zijn wij?

Al 11 jaar werken wij met grote trots om iedere dag opnieuw onze gasten te voorzien van een gezellige avond met eten van top kwaliteit.
Hotel – Restaurant De Gouden Leeuw is een echt familie bedrijf……
Danny Vermeulen
Geboren op 14 december 1977.
Na zijn opleiding in Rotterdam aan de middelbare hotelschool heeft Danny gewerkt bij het Poorthuis in Leerdam,De Gouden Leeuw in Hoornaar,
de Sniep in Zoetermeer, Golden Tulip Zaltbommel, Steigenberger Kurhaus Hotel Scheveningen en bij Le Connaisseur in Den Haag.
Vanaf Maart 2004 is hij samen met zijn vrouw eigenaar van hotel – restaurant De Gouden Leeuw. Wat hij met veel enthousiastme en plezier doet.

Martina Vermeulen

Geboren op 6 September 1976.
Na de opleiding Consumptieve technieken heeft Martina het leerlingstelsel gedaan waarbij zij in 4 verschillende bedrijven het vak heeft geleerd.
Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn, Restaurant het Grauwe Paard in nieuwerbrug, Hotel restaurant Oud Lodon in Zeist en tot slot in het Steigenberger
Kurhaus Hotel waar zij 5 en half jaar werkzaam is geweest. Daarna nog twee jaar werkzaam geweest bij Traiteur Simon de Vogel in Den Haag.
Vanaf Maart 2004 is zij samen met haar man eigenaresse van hotel – restaurant De Gouden Leeuw. Wat zij met een lach en veel plezier doet.

Martin Vermeulen

De vader van Danny.
Martin doet de inkopen en doet de zakelijke besprekingen.
Met veel enthousiasme staat hij in de keuken en maakt hij de voorgerechten en de desserts.

Corry Vermeulen

De moeder van Danny.
Zij is langzaam in het vak gerold en draait nu mee in het restaurant. Ook verzorgt zij de partijen in de zaal.  Zij is altijd in voor een praatje met de gasten. Verder voert ze veel hand en span diensten uit binnen de Gouden Leeuw.

Willem van der Veen

Chef kok sinds 16 januari 2010.
Willem heeft een gedegen opleiding, en heeft in diverse horeca bedrijven gewerkt.Hij heeft de gehele kaart en presentatie van de gerechten vernieuwd.
Iedereen is welkom in zijn keuken, met opbouwende kritiek of een gezellig praatje.Met veel creativiteit en altijd goed gehumeurd, versterkt hij ons familie bedrijf.